Unik föreläsning – hur du når ditt bästa jag

Lina Lanestand och jag har den stora glädjen att välkomna dig till en öppen föreläsning om Ditt Bästa Jag. Om du vill lära dig hur du kan ta hand om din inre och yttre hälsa på ett sätt som gör det möjligt för dig att hitta ditt bästa jag – då är denna föreläsning något för dig!

Du vet att du kan må bättre och längtar efter att komma i balans med dig själv. Men trots att du vet hur du borde göra för att ta hand om dig själv, så äter du saker som inte är bra för dig, stressar och sitter kvar i soffan istället för att gå ut och ta den där promenaden som du tänkt. 

Under alla år som vi har arbetat med att hjälpa och stötta människor till att nå sina hälsomål har vi märkt en viktig sak – förmågan att hjälpa sig själv att må bättre växer ur självempatin. Om du känner en empati och omsorg för dig själv är du mer lyhörd för ditt eget välbefinnande och vad din kropp behöver. Då får du har en förmåga att sätta realistiska mål och lära dig av dina snedsteg. Och du kan lättare prioritera din egen hälsa och vara mer varsam med dig själv.

Utdrag ur föreläsningen: 
– Hälsa kommer ur självempati
– Lyssna på vad kroppen behöver
– Mindfulness – att leva i nuet
– KBT-verktyg som hjälper dig att nå dina mål

Till denna unika föreläsning har vi bara ett fåtal platser. Anmäl dig här nedan så hör vi av oss om du har fått en plats.

Tid: Torsdag 25 oktober kl 18:30-20:30
Plats: Klarahuset, S:t Eriksplan, Stockholm
Pris: gratis!

Anmälan till föreläsning om Ditt Bästa Jag

[Form id=”3″]

Vill du veta mer eller boka tid hör av dig till maria.helander@kreativdialog.se eller info@linalanestrand.se Läs mer på kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Unik föreläsning – hur du når ditt bästa jag

  1. Synd att jag har så långt att åka, annars hade jag gärna velat gå! Inget pg i skåne?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *