Idag kan du behöva lite pepp…

Idag min vän är en bra dag för två minuters pepping och omsorg om dig själv.
Varsågod. Vila en stund vid varje bild.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

7 kommentarer till “Idag kan du behöva lite pepp…

 1. Tänk att du visste att jag behövde det där just nu 🙂 Kram

 2. Tack underbara du, för de fina korten. kram

 3. Tack Maria, det var inte svårt att vila till dom underbara bilderna 🙂
  Ha en fin dag 🙂 Kram <3

 4. Underbar, härlig pepp. Och fantastiskt vackra foton 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram L

 5. Tack <3

 6. Jättefina bilder och den där peppen behövdes idag! Jag tänkte bara fråga, hur lång tid tog det för dig att bli frisk från din utmattningsdepression?

 7. Tack alla för era fina varma kommentarer. Jag blir så glad över att ni var några stycken som mådde bra av peppen. Vi behöver lyfta upp varandra lite då och då.

  Till Sanna – du frågar hur lång tid det tog för mig att bli frisk från utmattningsdepressionen. Det är ganska svårt att svara på den frågan. Jag fick fantastisk hjälp redan från dag 1 både av samtalsterapeut och av arbetsplatsen. Heltidssjukskriven var jag bara under tre månader, sen jobbade jag halvtid ett tag. Panikångesten följde med mig under kanske ett år, men blev stadigt bättre. Sjukdomen var livsförändrande så den kommer alltid att finnas med mig. <3
  Om du undrar, får du gärna skriva direkt till mig.
  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *