Utrensning pågår!

Idag blir det en kort rapport om hur det går med mina gröna smoothies. I måndags berättade jag om boken Grönt för livet, som jag har läst och att jag efter det började dricka en liter grön smoothie om dagen (jag fortsätter att äta precis som vanligt lunch och middag). Förutom att dessa drinkar är ljuvligt goda och håller mig mätt fram till lunch (och även räcker till mellanmål under dagen) så har det börjat hända saker med mig.

Jag har fått finnar! Jag som inte ens hade finnar som tonåring. Kanske inte så mycket att tala om och inte mest i ansiktet tack och lov. Men att en ordentlig utrensning har satt igång, förstår jag. Dessutom sprang jag och kissade de två första dagarna, så jag blev 1, 5 kg lättare. Men en mycket intressant upplevelse är att mitt kaffesug har försvunnit. Jag som brukar dricka 5-6 muggar kaffe under en dag, har knappt känt för att ta en mugg. Varför det är så har jag ingen aning, om någon av er vet vad det kan bero på så tar jag gärna emot era åsikter.

Idag blev det en ljuvlig gazpacho-liknande smoothie med avokado som bas.

Ingredienser: 
2 nävar spenat
1 näve ärtskott
10 cm gurka
1 selerikvist
1 stor tomat
1 avokado
1 tsk kokosfett
limesaft
lite rå ingefära

Mixade under en minut. Supergott!

Nu kommer vovven, kameran och jag att gå en skogspromenad. Ha en skön torsdag mina vänner.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

1 kommentar till “Utrensning pågår!

  1. Tack för dina tips Maria och ha en fin dag med Selma 🙂 Kram ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *