Tack för ert tålamod!

Solen skiner in genom mitt fönster och det droppar från taket. Vi är många som önskar att våren ska skynda sig lite.

Jag känner mig glad idag. Inte bara för att solen skiner, utan för att jag har valt att känna mig glad. Det var ett val jag gjorde i morse, när jag klev ur sängens varma kram. Kan du välja att vara glad idag?

Som ni har märkt har mina inlägg inte varit så regelbundna den senaste tiden, trots att jag önskar att det vore annorlunda. Det beror på att jag har förmånen att ha mycket arbete. Så jag vill förvarna om att under veckan som kommer kan jag ha svårt att hinna med mina kära bloggläsare varje dag. Om du inte har tålamod att vänta på inlägg, så kan jag rekommendera dig att gå med i gruppen Kafé Kreativ Dialog på Facebook. Där får du ett meddelande av mig varje morgon med en affirmation, ett tänkvärt citat eller en övning. Varmt välkommen att bli medlem.

Jag ska göra mitt bästa med att försöka unna mig lite tid då och då med er, under veckan. Tack för ert tålamod, kära vänner. Och så länge får vi njuta av ännu en av min begåvade brorsdotters bilder.

vattendroppar på blad förminskad

Foto: Helena Böling

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

2 kommentarer till “Tack för ert tålamod!

  1. Visst är det härligt att vara glad! Min känsla brukar dock ta lite längre tid att locka fram än när jag stiger ur sängen:-)

  2. Du är väl värd att vänta på min vän :-D!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *