Sharing is caring

Kära vänner.
Att ni delar mina bilder är en stor glädje för mig! Det är underbart att ni tycker om det jag vill uttrycka. Att jag skriver mitt namn på bilden är för att göra det lagligt för er att dela bilden, det är att sätta min tillåtelse på det jag har gjort. Så fortsätt att dela och ge vidare.

Vad som däremot förvånar mig är när jag hittar bilder på Facebook där någon avsiktligt har tagit bort mitt namn. Dessa tre bilder har någon i ett bildbehandlingsprogram lagt ned tid på att ta bort mitt namn och i bilden med ett citat av Ljung har någon även klippt bort Ljungs namn.

Det som fascinerar mig är att någon som finner glädje i att sprida stöttande ord till andra, tycker att det är okej att stjäla andras material i den missionen. Det är inte bara fräckt, det är ett lagbrott.

Men ni andra – tack för att ni delar mitt material, länkar till min sida, delar mina bilder och sprider citat. Det värmer mitt hjärta och ger mig möjlighet att nå ut till fler. Så länge mitt namn finns kvar eller en länk till min hemsida.

Ha en fin tisdag!

Varma hälsningar
/Maria

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

3 kommentarer till “Sharing is caring

  1. Det är fräckt att göra så och jag ifrågasätter ärligheten i personens mening att sprida glädje och och stötta andra och samtidigt begå ett lagbrott !!
    Önskar dig också en bra tisdag 🙂 Kram <3

  2. Jag har också upptäckt det du beskriver. Dina bilder med bortklippt namn, förstår inte vad de försöker vinna på det? Att vi alla som skapar har ett personligt uttrycksätt gör att bilderna känns igen, trots att de har ansträngt sig och tagit bort ditt namn. Så oerhört fräckt och tråkigt. Varför de inte bara delar med sig av budskapet och låter skaparen stå kvar förstår jag inte. Varför vill de stå för något de inte skapat själva. Tråkigt är det i alla fall. Kram på dig.

  3. Tydligen vanligare än man tror. Minns första gången jag såg ett av mina foton överfört till annans status utan att ha fått lov mig eller skrivit varifrån fotot kommit. Kände mig lite kränkt o undrar fortfarande om sådant är juste…
    Ha en bra dag o gläd er över solen. Kram Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *