Prata om det!

I mitt arbete och på min blogg möter jag så många människor som mår dåligt. Jag får dagligen fina, modiga mejl om hjärtesorg, oro och ångest. Alla människor hamnar där någon gång, i en sorg, en depression eller djup smärta. Några hanterar det med hjälp av sina vänner, andra med pillerburken, vinflaskan, kylskåpet. Några söker hjälp på vårdcentralen eller hos en professionell själavårdare. Några biter ihop och stoppar undan de ledsamma tankarna.

Jag möter ofta människor som säger att de önskar att de kunde få prata med någon, men har inte råd. Jag försöker varje alltid att ha några patienter till låg avgift, som som annars inte skulle ha råd och gå i terapi. De platserna blir snabbt fulla och människor står på kö. Därför lyfter jag gärna fram mina kollegor när de får en ledig plats till sina timmar med låg avgift. Och nu har jag glädjen att presentera en sådan plats.

Om du känner att du har behov av att prata med någon för att få ordning på ledsamma tankar, oro, ångest eller att du längtar efter att växa som människa – tveka inte att ta kontakt med mig för att bli vidarebefordrat till min kollega. Hon är erfaren och välutbildad samtalsterapeut, arbetar både psykodynamiskt och KBT, går regelbundet i handledning och är klok och varm som människa. Hon har en plats på onsdagseftermiddagar i sin lokal i Vasastan i Stockholm och hon tar endast 350 kr för denna tid. 

Sprid informationen till vänner som du vet mår dåligt just nu eller om du själv har gått och funderat på att ta hjälp – hör av dig till mig. Det här kan bli din eller någon annans livsinvestering och göra skillnad för framtiden. Mejla mig på maria.helander@kreativdialog.se

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

2 kommentarer till “Prata om det!

  1. Tack Maria !! Det är säkert många som behöver en samtalsteraput. Själv har jag en, men jag sprider denna vidare till andra. Ha en bra dag:) Kram <3

  2. Hej Maria, vad fin gest av din goda vän. Tror många behöver hjälp men kanske prioriterar annat pga begränsad ekonomi. Jag delar. Hoppas vi kan ses snart igen! Soliga hälsningar från Tyresö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *