Hitta tillbaka till din barndomsjul

Tidningen Mat&Hälsa har äntligen kommit ut med sitt julnummer. Tidningen som menar att hälsa börjar med med maten. Fullspäckad med smarrig och nyttig julmat och julgodis för den som undviker socker och gluten, eller håller sig till GI eller LCHF. Vi hittar en Jansons frestelse utan potatis, saffranskaka bakad på mandelmjöl eller fröken Magnolias möra julkakor. Klara Desser, Åse Falkman, Ulrika Davidsson och Annika Rogneby är flera av de kokboksförfattare och bloggare som bjuder på goda recept. Mat&Hälsa har intressanta artiklar, spännande profiler och intressant läsning som räcker länge.

 Från och med detta nummer har jag även förmånen att medverka som krönikör under rubriken Insikt. I detta nummer får du lära dig hur du skapar dig en mindful jul – utan stress och jäkt.

image

Som en julklapp till sina läsare bjuder även Mat&Hälsa och jag på en mindfulnessövning på tidningens hemsida Tidningen Mat&Hälsa och jag ger er en liten julklapp – en gratis mindfulnessövning på deras hemsida matochhälsa.se.

Missa inte detta nummer!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat ,

1 kommentar till “Hitta tillbaka till din barndomsjul

  1. Jag förstår inte varför man till varje pris måste undvika julstressen. Det är ett stort privilegium att få känna sig stressad inför julen. Det betyder att man inte är helt ensam. Gläds åt stressen istället och se vad alternativet kunnat vara – en jul i total ensamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *