Kravlösa Annandag

God fortsättning vänner.

Igår klev jag inte ur morgonrocken på hela dagen. Selma och jag gick mellan sängen till soffan och tittade å film, läste böcker och sov. Jag fullkomligt älskar ”dagen-efter-dagar”, för de är så kravlösa och innehåller precis det du känner för. Du vet de där dagarna efter en stor högtid. Min sambo frågade mig idag ”Vad ska du göra idag?” och jag funderade och sa något om långpromenader och städa upp, tills han stoppade mig. ”Fel! Det rätta svaret är – Idag ska jag göra vad jag känner för!” sa han med ett stort leende. Och det har han rätt i. Om jag känner för det ska Selma och jag ta en långpromenad. Annars så stannar jag kvar i morgonrocken idag med.

image

 

Vi är glada för att bilden är suddig; håret i oordning och inmyst i morgonrockens mysiga kram. Men jag bjuder på en mitt-i-vardagen-bild.

image

 

Selma tycker också om kravlösa ”dagen-efter-dagar”. Särskilt dessa som innebär många skrovmål med julskinka, köttbullar och kalkon.

Jag har många böcker som väntar på mig. Men nu när jag tittar ut genom fönstret och ser det vita landskapet, så blir jag en smula sugen på frisk luft. Jo, morgonrocken kan vänta på mig här inne. Jag tar och kliver i stövlarna och ger mig ut i den snötäckta skogen en stund.

Ha en skön och kravlös annandag jul, mina vänner. Och ett stort tack för alla julhälsningar och varma ord. Jag är så lyckligt lottad som får så fina mejl och hälsningar på bloggen och på Facebook av er läsare som uppskattar min blogg.

Med värme
/Maria

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

2 kommentarer till “Kravlösa Annandag

  1. Åh, visst är det underbart med dagen efter dagar utan krav! Helt ljuvligt 🙂

    Njut av din dag! Kram Aase

  2. Åh vad underbart med hela dagen i morgonrocken. Njutning på hög nivå. Om man därtill kopplar en kaffekokare som kokar så där härligt vackert, så höjs stämningen och myskänslan ännu mera (iaf för mig;)
    Önskar dig en härlig dag på alla sätt,
    Kram Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *