Goda hälsoråd inför det nya året

Tänker du ge dig själv något nyårslöfte i år? Om du inte har tänkt att göra det, kan du väl ge mig ett löfte? Lova mig att du kommer att ta bättre hand om dig själv nästa år. Stressa lite mindre och röra lite mer på dig? Din hälsa är din framtid och att ta bättre hand om den är en investering för livet.

Vad kan du göra för att vara mer snäll mot dig själv och din kropp nästa år? Fundera kring det en stund. Skriv ned vad du vill göra, vad du skulle tycka vara roligt att göra och vad du kanske behöver göra. Boka in det i din kalender.

Får jag komma med några förslag om du vill vara lite mer rädd om dig själv.

Yoga.
Min underbara yogalärare Jim, med sin fru Vibeke som varit min mentor under många år har äntligen kommit ut med en yogavideo! En personlig, varm och enkel film (119 min, indelad i 6 kapitel), inspelad i härliga miljöer på Hawaii. Den är ny ute på marknaden och en så länge kan du bara beställa den via Jim på jimsandlund@godalivet.com Videon kostar 230 kr.
vlcsnap-2012-12-30-10h10m52s82

Retreat
Boka in dig på en heldags retreat med mindfulness, yoga och andning med Lina Lanestrand och mig. Vi håller den i Stockholm lördagen den 16 feb. Läs mer eller hör av dig om du vill veta mer. 

Mindfulness
Om du bor i Stockholm med omnejd följ med i min mindfulnesskurs som sätter igång  den 16e januari. Läs mer eller hör av dig om du vill veta mer.
E
ller gå in och lyssna på de gratis mindfulnessövningar du kan hitta här på min blogg under fliken mindfulness. 

IMG_7016

 

Stressa mindre
För dig som har bestämt dig för att livet inte är en kamp med klockan, utan längtar efter balans – följ med min andra blogg stresscoachen.nu. Där får du övningar, goda råd, tankar och tips som handlar om en stressfri vardag. Gilla stresscoachen på Facebook, så du håller dig uppdaterad.

Så min vän, hitta det som du tycker är roligt, var snäll mot dig själv och skapa en ny vana i små steg. Det är mitt råd till dig.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

1 kommentar till “Goda hälsoråd inför det nya året

  1. Hej Maria!
    Jag hittade din blogg för inte så längesedan och jag måste bara tacka dig för att du tar dig tiden att dela med dig av alla kloka tankar och råd. Jag led förut av panikångest men har med egen vilja och styrka lyckats hitta en bra balans i mitt liv. Mitt löfte till mig själv är just att ta hand om mig själv och ge mig själv egen-tid.

    Din julkalender var underbar för mig!
    Jag är en 23 årig tjej som flyttat till Frankrike och firade julen här, något som kan vara en aning stressande utan familj, men det gick hur bra som helst!

    En stor kram till dig, tack för att du är du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *