Vad behöver Du?

God fortsättning på det nya året min vän. Hoppas att du har en fått en fin start och känner glädje och tillit inför det nya.

Vad behöver du inför det nya året? Kan jag ge dig inspiration eller önskar du glädje eller är du trött enda in i själen och behöver en mental kram? Vill du lära dig något nytt eller är du nyfiken på ett särskilt ämne. Vad berör dig? Jag är öppen för vad du behöver – för den här bloggen är till för dig. Om du önskar något av mig får du gärna skriva ett par rader med en önskan till mig som kommentar under mitt inlägg idag – eller skicka det i ett mejl maria.helander@kreativdialog.se. Det vore en glädje för mig.

Men låt mig berätta för dig vad mer jag vill ge dig som stöd nu.

Hur du skapar en ny vana
Behöver du inspiration och stöd och ta tag i ett nyårslöfte? Denna vecka gästbloggar jag om hur du når dina mål och ändrar på ett gammalt beteende på Kostrådgivarna. Följ med där och låt dig inspireras. Läs om hur hjärnan fungerar när du ska skapa en ny vana och om att det smartaste sättet att sätta ett mål är att göra det efter sin personlighetstyp.

super

Ditt Bästa Jag
Jag har återigen startat projektet Mitt Bästa Jag – ett tre månader långt projekt i att leva mitt bästa jag – att ge min kropp och min själ det den behöver just nu för att må som allra bäst. I eftermiddag kommer jag att dra igång det även här på bloggen och då är du varmt välkommen att följa med. För att även du ska få möta Ditt Bästa Jag. Men du kan reda nu börja ditt eget projekt genom att fundera över – Vad är mitt bästa jag? 

IMG_0554_IJFR

Inspiration och glädje
Någon som ger mig inspiration och glädje är min kollega Lina Lanestrand. Du vet väl att hon även föreläser då och då ute i landet. Nu närmast i Falköping – läs mer i hennes kalendarium om vad hon har att erbjuda. Hon är full av kunskap och sprider massor av energi omkring sig, så missa inte att lyssna på henne. Eller unna dig en retreatdag  tillsammans med oss både den 16 feb i Stockholm.

Lina

Tack
Jag vill bara säga vad de senaste dagarna har känts så tydligt inom mig – tack! Ett tack till er läsare, som dagligen läser min blogg. Som ger mig möjlighet att få berätta, uttrycka mig och inspirera. Det fyller mig med en sådan glädje och värme – varje dag. Under hela 2012 var ni mellan 700 – 1000 besökare varje dag och det är fantastiskt. Du är så välkommen!

tacksam

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

5 kommentarer till “Vad behöver Du?

 1. Hej. Skulle vilja veta mer om sockerberoende och hur man bryter det. Inte sockersug eller överdrivet ätande av sötsaker utan beroende. Ett beroende där man ljuger å lurar till och med sig själv bara för att få sitt dagliga socker. Vår tids starkaste drog.

 2. Hej, jag läser din blogg varje dag och den är ett mycket stort stöd för mig i min vardag. Jag är verkligen så glad att jag har hittat hit.

  Önskar dig ett fint nytt år!

  Kram från mig!

 3. Yey, vad spännande med en hel serie att läsa om med stöd och inspiration om mitt bästa jag! Ser fram emot att läsa om det! 🙂 Gillade kalenderinläggen som helhet. Det är givande med fördjupande inlägg, vilket är lättare om man skriver i serie gissar jag.

 4. Tack för din blogg. Börjar alltid min dag med att läsa vad du skrivit som ett mentalt styrkepiller.
  Jag skulle vilja läsa mer om att förhala eller skjuta upp saker. Jag vet väldigt väl vad jag borde göra för att må bra men har så ”%&¤¤ svårt att komma till skott. Tror mig veta att det beror på 1 del ’jag gör det sen’, 1 del ’jag kan inte’, 1 del ’shit det gick, vad gör jag nu?!’. Men vet inte hur jag ska hantera det. Inte fullt ut i alla fall. Skulle bli glad för några styrkepiller på det området.
  Kram//AK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *