Ett vänligt mål – för att du är Ditt Bästa Jag.

Vänner, jag är så oerhört trött just nu att det endast blir några korta rader. Snart ska jag sätta mig fem minuter och meditera, mer orkar jag inte. Jag lovade er att skriva några rader om Mitt Bästa Jag.

Den 9 april 2012, tre månader före min 40-årsdag gav jag mig själv Mitt Bästa Jag i present. Jag satsade tre månader på kost, träning och mindfulness. På resan upptäckte jag hur mycket jag tycker om mig själv och hur skönt det är att må bra.

Idag mår jag fortfarande lika bra. Visst tappar jag farten ibland, både på träningen och nu den senaste tiden på meditationen. Därför vill jag viga ytterligare tre månader åt Mitt Bästa Jag. Denna gång kommer jag lägga fokus på att fylla på med vitaminer och näring och lägga ned mer tid på mindfulness. Träningen går av bara farten numera och maten likaså.

Vill du följa med och hitta Ditt Bästa Jag? Har du funderat över vad du skulle vilja uppnå? Var du än står, var du än börjar – gör små ändringar.

Att satsa på Ditt Bästa Jag innebär att du ger tre månader i present åt dig själv. Investerar i något som kommer att förbättra din inre- eller yttre hälsa. Eller som helt enkelt hjälper dig att se – när du är Ditt Bästa Jag.

image

Sätt ett vänligt mål. Någon vana att ändra som du kommer att må bra av. Gör en motivationslista – som jag skriver om idag på Kostrådgivarna.

Små steg. Vänliga förändringar. För att du förtjänar att må bra.

Vi ses imorgon.

/Trötter

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.