”Kom igen – det är bara att äta mindre och röra på dig mer!”

”Kom igen – det är bara att äta mindre och röra på dig mer!” Du har hört det till leda. Du bor i ett av världens mest upplysta länder och vet vilka produkter som innehåller mer eller mindre kalorier. Du vet hur man lagar fettsnål mat, du har kanske varit hos Viktväktarna eller provat flera olika dieter. Undersökt möjligheter och inhämtat mängder med kunskap från tv, tidningar och böcker. Antagligen vet du redan allt du behöver veta om kost, vikt och motion. Kalorier in och ut – en enkel ekvation.

Trots det bantar du i perioder och lägger på dig vikten igen plus något kilo till. Är du inte trött på det här? Tänk om du istället kunde leva i en värld där du slapp fundera över din vikt. Där du åt för att du var hungrig och kroppen och du var goda vänner. Om du längtar efter det vill jag föreslå dig att du ska införskaffa boken Helhetsmetoden eller kokboken Aldrig mera banta. Där ger Cathrine Schück och jag dig en vänlig guide till hur du bryter ett matberoende och lägger av med att känsloäta. Steg för steg får du lära dig att tycka bättre om dig själv och ta itu med känslorna istället för att dämpa dem med mat.

Och du – just nu har Adlibris specialpris på böckerna!

IMG_0543

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *