Fjällräven och vinterblues

Jag gick till Pressbyrån för att köpa mig mitt fredagsmys – tidningen Mat & Hälsa. Jag la upp tidningen på disken, varpå den tjejen i kassan började berätta för mig vilken bra tidning jag har valt att köpa. ”Den ger oss massor av kunskap hur vi ska äta för att må bra. Och samtidigt är det så bra att läsa att nyttig mat kan vara gott! Det behöver vi lära oss!”
”Vad roligt att du tycker om tidningen. Det gör mig glad.” utbrister jag uppriktigt. Och när hon tittar en smula konfunderad på mig lägger jag till ”Ja, jag skriver i tidningen.”
Jag vet inte om hon trodde mig, där jag stod framför henne med Fjällrävenjacka och mössan neddragen nästan hela vägen till den froströda nästippen. Jag såg knappast ut som någon som skriver i tidningar.

omslaget

Men det som lämnade avtryck var att hon tyckte så mycket om tidningen. Och jag kan inte säga annat än att jag är så glad över att få vara tidningens medarbetare.

image

I det här numret berättar jag om vad du kan göra för att ta hand om din egen vinterblues. Genom en formel får du lära dig att komma tillbaka till ditt gamla jag. Jag intervjuar även min kloka kollega Lina och hon berättar vilka kosttillskott du behöver för att boosta ditt humör. Sen ger hon oss ett recept på en ljuvligt god smoothie som hjälper kroppen att bygga gladhormonet serotonin. Missa inte detta nummer.

Ha en skön fredagskväll. Jag tänker nu sluta tidigt från jobbet och mysa ned mig i soffan med min nya tidning.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

1 kommentar till “Fjällräven och vinterblues

  1. Hahaha…det var roligt.. 🙂 Ha en riktigt mysig fredagskväll med din tidning 🙂 Kram !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *