Det är helt i sin ordning

lyskraftFör ibland känns det bara så. Du orkar inte mer. Orkar inte vara trevlig, duktig och snäll. Och när du ser sig omkring så ser du bara duktiga, fantastiska människor som är framgångsrika, har välartade barn, en lysande karriär, en underbar äkta hälft och ett välstädat hem. Då blir du bara så trött, så trött. Inte inspirerad utan bara trött.

Men vet du, då är det helt i sin ordning att låta bli att vara duktig en stund. Gör något bara för dig och ta en paus ifrån att vara omtänksam och välordnad. Hoppa över träningen med gott samvete, drick vin på en tisdag, strunta i att svara i telefonen och fräs åt katten. Vila från dina egna krav och strunta i alla andras. Ge dig själv en möjlighet att ladda batterierna till en annan dag, då du kommer att lysa igen.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

2 kommentarer till “Det är helt i sin ordning

  1. Åhh..så härligt!! Att du säger det Just idag!! DET behöver jag verkligen!!
    Jag t.om fräste åt katten, men det va igår.
    Ska bara ”ladda batterierna” , så jag kan LYSA imorn…

    Kraaaaaaaaaaaaaaam / Hillevi

  2. Strunta i allt var precis vad jag gjorde idag. Struntade i min nya kursbok och åkte iväg för att hänga med goa människor ist. Vilket gav mig så mkt tillbaka. Det är värt att tänka på sig själv ibland. Boken finns där imorgon med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *