Tips och tankar

Go kväll vänner!

Om du precis som jag undviker gluten – vill jag med värme rekommendera Lina Lanestrand härliga tips om vad du kan lägga på talriken istället för pasta.

mat2

Du har väl inte missat min andra blogg stresscoachen.nu?  Där hittar du goda råd, kunskap och inspiration till hur du ska leva ett mer stressfritt liv. Gilla sidan på Facebook så får du dagliga uppdateringar och matnyttiga länkar

stresscoachen

 

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har du svårt att sova och det kryper i benen när du ska somna? Prova att äta magnesium som tillskott, gärna i pulverform innan du ska gå och lägga dig. Det sover man gott med.

vila

Till sist vill jag bara berätta hur glad jag är att du läser min blogg! Det är så fantastiskt att veta att du finner glädje i att följa med i mina vardagstankar och trevande råd. Jag är en alldeles vanlig människa som kämpar med mitt liv precis som du och det är härligt om jag får följa med på din resa en stund. Var rädd om dig. Så ses vi imorgon om du vill.

tacksam

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat , , ,

1 kommentar till “Tips och tankar

  1. ♥ ♥ ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *