En morgonbön

Idag vill jag lyssna mer är jag talar.
Jag vill förstå istället för att döma.
Uppleva mer än jag visar.

Låt mig svälja min duktighet
och låta dig be om mina åsikter
innan jag beskriver min värld.

Jag kan inte hjälpa dig
om jag inte inväntar dig
och varsamt ser din inre kontur

I stillhetens rymd växer min kärlek
och i ljuset av din blick
tycker jag om mig själv

KäRLEK

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

6 kommentarer till “En morgonbön

 1. Tack för denna härliga Morgonbön Maria!!
  Den behövde jag idag!!!

  Kram Kram / Hillevi

 2. Fantastisk – passar alla morgnar. Kram på dig

 3. Åh vad fin … Tack. Värd att skrivas ut och sättas upp vid sängen – det första man ser när man vaknar sätter, enligt feng shui, prägel på hela ens dag 😉 Härligt!
  Ha en strålande helg,
  Kram Lina

 4. Hej Maria. Jag lär mig så mycket av dig. Jag lär mig så mycket om mitt eget liv. Jag är över 40 år gammal och kan mycket, men inte så mycket av det som du visar mig här på din blogg. Jag samlar på vissa av dina goda tankar som du skrivit ner på ett speciellt ställe och tar fram och läser dem igen.Ibland delar jag med mig dessa goda tankar till mina kollegor som kommit och tackat mig. De ska inte tacka mig, de ska tacka dig. Du har så mycket att ge, så på vägen får du ett TACK för att du delar med dig och gör mitt och andras liv värdefullt.
  Jag brukar gå tillbaka i din blogg och titta på dina inlägg som är gjorda för länge sen, det är som livsbok.

 5. ”Du vet väl om att du är värdefull” !
  Kram !

 6. This is a great post. Thanks so much for sharing, like always. http://youtu.be/ihnPPo6gqWo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *