Långpromenad, pärmar och frisknärvaro.

Hur mår du? Har du en skön lördag? Har du varit varsam med dig själv?

Min dag började med en härlig skogspromenad. Selma och jag traskade en mil i gnistrande sol. Och jag kan glatt konstatera att mina nya Icebugskängor med dubbar höll mig stadigt kvar på marken trots isgata på skogsstigarna.

promenad

Dagen fortsatte kanske inte lika varsamt om jag ska vara helt ärlig. Jag låg lite efter med bokföring och administrativt arbete, så jag har suttit större delen av eftermiddagen med papper och pärmar och knåpat. Inte något favoritarbete, men det måste göras. Och så kan jag ta ledigt någon dag mitt i veckan… lyx.

Du har väl inte missat mitt nya projekt som jag har tillsammans med Lina Lanestrand? Vi har slagit ihop vår kompetens och satsat på att nå ut till företag. Därför att Du spenderar massor av tid på ditt arbete och det är viktigt att du mår bra där. Mår du bra på din arbetsplats är du mindre stressad och har mer frisknärvaro (för att använda Linas ord). Vi erbjuder bland annat

– Föreläsningar
– Kurser/Workshops
– Yoga- och mindfulness på arbetsplatsen
– Individuell samtalsterapi och livsstilscoachning

Gå in på vår hemsida www.alphahalsa.se och läs mer eller gilla oss på Facebook

bladetI går fick jag en bunt vykort vi hade beställt, samt broschyrer. Men gissa om jag blev besviken när jag såg att broschyrerna hade vikts snett varenda en! Bara att skicka tillbaka. Jag som hoppar upp och ned av iver för att få sprida vår kunskap och glädje. Tålamod, Maria… tålamod.

20130201_120539

Du som längtar efter mindfulness, hälsoinspiration eller stresshantering på din arbetsplats – hör av dig! Du kan vinna dubbelt på det, eftersom du som förmedlar en kontakt med ditt företag som leder till föreläsning eller liknande får ett presentkort värt 945 kr (coachning, terapi eller retreat). Fram för friskare arbetsplatser!

Härliga vänner! Ha en skön lördagskväll.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *