Inspiration till bättre hälsa.

Idag kommer Expressen hit för ännu en intervju och fotografering inför en artikel som kommer i vår. Det är en förmån att få vara med och inspirera människor till bättre hälsa på en bred front. Kampen om bättre inre- och yttre hälsa går vidare.

Jag tror på att det är viktigt att nå ut fler människor och på så sätt göra punktinsatser i vardagen för att stödja. Självklart är mötet viktigt – det individuella – mötet också i större grupper och på föreläsningar. Där händer det mycket. Vi stärker varandra, inspirerar och utbyter kunskap – en kreativ dialog. Men jag vet att bloggen, böckerna och artiklarna stödjer människor på olika sätt i sin egen takt.

Därför gläder mig enormt att du är med och sprider hälsa genom att du delar det jag skriver här på bloggen eller i mina artiklar. Tänk om vi kan få fler människor att uppleva hur bra de kan må och hur livet förändras när man börjar tycka om sig själv. Inspirera mera!

självVill du läsa någon av de tidigare artiklarna i Expressen? Läs här om hur du ändrar dina vanor till att bli mer hälsosam. 

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *