Vitaminer, snuviga kollegor och nyttiga mellanmål

Snurvel. Jag var beredd på att ligga i influensan idag, men det verkar ha stannat vid en liten förkylning. Igår kväll frös jag och hade en värkande kropp. Jag inbillar mig att jag håller mig relativt frisk med hjälp av alla vitaminer, gröna drinkar och ingefära som jag boostar mig med titt som tätt. Framför allt mina vänner är det superviktigt så här års och med tanke på den usla sommaren vi hade att få i sig D-vitamin, både för humöret och för immunförsvaret. Om du har missat mitt inlägg om d-vitamin och magnesium på stresscoachen.nu rekommenderar jag att du läser den.

Nu har jag ingen arbetsplats med kollegor att gå till vilket jag ofta saknar. Men å andra sidan för jag en känsla av att det är där alla förkylningar och influensor frodas som värst just nu. Var rädd om dig min vän och se till att du och dina kollegor får nyttiga mellanmål istället för socker- och vetemjölsfyllda fikasaker. Idag på AlphaHälsas blogg ger Lina och jag dig massor av tips på vad du kan äta till mellanmål eller bjuda dina kollegor på istället för bullar och kakor.

Så mina vänner, nu tänker jag gå och göra mig en ordentlig c-vitaminfylld smoothie för att pigga på mig. Om du eller någon i din omgivning är sjuk läs mer vad du kan göra åt det på min blogg. 

öga

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *