Inspiration på jobbet

Är det dags med lite inspiration på jobbet? En workshop i stresshantering, en kurs i mindfulness, en föreläsning i kost- och hälsa?

Tillsammans med min kollega Lina Lanestrand arbetar jag med företagshälsa och vi har ett brett och unikt utbud av kunskap och inspiration att erbjuda. Skicka din eller din chefs adress till oss, så postar vi information till er om vad vi kan göra för er. Samtidigt så skickar jag med ett av mina vackra inspirationskort att sätta upp som en påminnelse om att du behöver vara varsam med dig själv.

793897_404677186289676_2108556881_o

[Form id=”4″]

Eller läs mer på www.alphahalsa.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

2 kommentarer till “Inspiration på jobbet

 1. Hej Maria!
  Först måste jag säga att din blogg är helt underbar på alla sätt. Peppande till tusen! Och sen skulle jag vilja efterfråga ett inlägg om att strukturera upp sin vardag när man jobbar hemma. Det verkar du veta en hel del om!

  Jag pluggar heltid (men rent tidsmässigt är det på ungefär deltid, vilket passar bra eftersom jag gick in i väggen för ett halvår sen och är på väg tillbaka). Saken är den att när man pluggar (eller jobbar hemma) så har man eoner av tid men en jättehög av böcker som ska läsas, texter som ska skrivas, artiklar som ska gås igenom, tentor som ska klaras. Det positiva är ju att man kan ta sovmorgon eller skippa en föreläsning om tröttheten och stressen blir för hög, men det negativa är ju att det bara är jag själv som får sota för det sen eftersom jag halkar efter!
  Jag antar att det är ungefär samma princip att jobba hemma. Man är ledig jämt fast samtidigt är man aldrig ledig. Så hur sjutton gör man? Hur strukturerar man sin tid och hur släpper man jobbet/plugget när man bestämt sig för att vara ledig, trots att man liksom aldrig ”blir klar”?
  Stor kram Sanna

 2. Hej Sanna och tack för dina varma ord och för dina tankar.
  Det är spännande det du beskriver. Många, till och med min sambo, frågar mig ofta – hur jag lyckas vara så självdisciplinerad.

  Jag tror inte att disciplin är svaret till att få sig själv att strukturera upp sin tid. Jag vet att det handlar om motivation. Att hitta olika saker som motiverar oss att vilja bli klar med studierna eller vilja plugga för att det är spännande, intressant eller viktigt.

  Fundera kring – vad motiverar mig? Vad brukar driva dig annars att prestera eller göra saker? Kanske du behöver ta till belöningar? Sen är det oerhört viktigt – att ta pauser – fritiden och att faktiskt vara ledig på helgerna eller då du bestämmer att du ska vara ledig.

  Men visst kan jag skriva ett inlägg om att strukturera upp sin tid. Håll utkik.

  Varm kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *