Nu är bloggen lagad!

I början av 2000-talet satte jag upp min hemsida kopplat till mitt företag. Lite knepigt till en början, men med lite hjälp så var det ganska enkelt att få det att se ut som man vill. Från det pysslandet vid hemmadatorn – till det som har hänt i dag med olika verktyg, plugins och allt vad det heter är som att den lugna parkpromenaden har lett rakt rakt in i Borneos vilda djungel. Om du inte uppdaterar, skyddar och tar back up så kan det gå som det gick för mig – någon illvillig människa hackar min blogg.

Tack vare en underbar support, en intelligent sambo och en snäll och genialisk brorson är min blogg åter lagad. Den är ren från skräp och elände och helt säker att läsa.

Under de veckor bloggen var nere, så förstod jag hur mycket jag uppskattar detta forum. Hur härligt det är att få prata med er och åter brodera med orden. Vi ses imorgon kära vänner!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *