Även om det inte känns så

braDet brukar min pappa säga till mig när jag är ledsen, arg eller uppgiven. Någonstans vet jag att han har rätt – men det just då är det svårt att se det.

Men jag säger det till dig nu. Det kommer att bli bra. Även om det inte känns så just nu, så väntar något bra på dig. Kanske bakom nästa hörn, eller nästa… Kom så ser vi efter.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

6 kommentarer till “Även om det inte känns så

 1. Åhh så kloka ord! Gör gott att läsa just nu. Vaknat, eller har egentligen inte sovit alls känns det som…rosslig, sönderhostad, ont i kroppen och med insikt om att det är bara att vika ner sig och ta hand om sig så gott det går!!!!!

 2. Gud va goa ord, klart att det är så men det tänker man inte på om man inte blir påmind 🙂

  Tack1

  Ha en underbar dag och vi andra har det också och ser fram emot ditt nästa inlägg 🙂

 3. Har en skitdag och försöker mellan tårarna hitta ett annat fokus. Kommer att tänka på din sida och finner precis de ord jag behöver i denna stund. Allt kommer att bli bra! Tack!

 4. Visst kommer allt att bli bra Maria…men ibland tar det så lång tid…
  då är det bra att få vänliga ord som värmer själen. Kramar!

 5. ”Even this will pass” brukar en fin vän säga till mig när något livet känns så där extra svårt <3
  Kramar Lina

 6. Men tänk om det aldrig blir bra? Om åren går, 20, 30 och mörkret fortsätter. Hur länge ska man hoppas? När allt blir försent. Jag tror att istället för att hoppas att allt blir bra, så får man försöka leva med det som blev, som är. Annars kommer man att bli väldigt besviken när man inser att det inte blev bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *