Sunda kurvor istället för vikthets

Brukar du läsa tidningen Topp Hälsa? I detta nummer (nr 3) får jag möjlighet att berätta om min egen viktresa och hur jag har gått från att avsky det jag ser i spegeln till att älska min kropp villkorslöst. Jag berättar även om mitt arbete för Keepitup som är det enda klädmärket för träningskläder som har en kurvig modell. Jag är stolt över att få vara en representant för ”normala” kvinnor och visa upp att kurvigt är också snyggt.

En stor eloge till tidningen Topp Hälsa som skriver om kurviga modeller! En stor eloge till den otroligt skickliga journalisten Majken Öst-Söderlund som lyfter fram min berättelse så nära och varmt. Jag är stolt över att få delta i detta.

topphalsa

Och kanske, kanske kommer vi närmare en mer sannolikt ideal, när fler kändisar vågar visa upp sin helt vanliga kropp som Blondinbella eller fler reser sig mot vikthetsen. Som det stod att läsa i Expressen för inte så länge sedan att framtidens trend kommer att vara mer inriktat mot sunda kurvor istället för extremtränade kroppar.

.expressen.se/halsa/mjukmotion–sunda-kurvor—halsotrender/

Låt oss hoppas och tro det – om inte annat för att alla unga tjejer ska slippa växa upp i en värld där trådsmal är det enda som räknas.

20130222_141132

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

3 kommentarer till “Sunda kurvor istället för vikthets

  1. Du får ursäkta mig, men jag kan inte på något vis tycka att du är kurvig. Du ser hur smal som helst ut på bilderna.

  2. Hej Maria!
    Du skulle bara veta hur många gånger om dagen jag är inne på din blogg även om jag läst dina inlägg förut. Jag sparar dina bilder och har en del som bakgrundsbild på mitt skrivbord. Jag känner in varje ord och mår så mycket bättre av att läsa din blogg. Jag har kommenterat förut men jag kan inte låta bli att göra det igen. Tack för DU finns.

  3. Piedra, när min sambo såg bilden i tidningen sa han ”Men, här ser man ju inte dina fina kurvor!” Så du har nog rätt. Men jämför man mig med dagens kvinnliga modeller kan jag inte klassas som smal.

    Tusen tack Malin för dina fina ord. De är min lön för bloggandet och inspirerar mig att skriva ännu mer. Tack för att DU finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *