En påminnelse till mig själv…

vänlighetJag satt en lång stund framför min dator idag och kände att jag verkligen inte hade något av intresse för någon att skriva. Det var tomt i mitt huvud på tankar. Så jag lutade mig tillbaka i stolen och tittade ut genom fönstret och möttes av en solig och klar morgon. Plötsligt kände jag mig så tacksam över att solen skiner. Att jag har ett fönster att se ut genom och en blogg att uttrycka mina tankar på.

Då tänkte jag – att det är det här som är viktigt. Det jag kände just i det ögonblicket. Tacksamheten, vänlighet mot mig och mina läsare och nyfikenhet inför vad dagen kommer att ha med sig.

Den här bilden kommer jag att skriva ut och hänga upp som en påminnelse till mig själv. Det är inte viktigt att prestera, göra fantastiska saker för andra eller kämpa för att vara någon. Att säga ”Tack”, ”Varsågod” och ”Aha!” under en dag – gör den dagen välsignad.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

1 kommentar till “En påminnelse till mig själv…

  1. En jättefin tanke 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *