En stolt ettåring!

Om några få dagar kommer Mat&Hälsas jubileums tidning ut! Den har på ett år hunnit växa sig stark på marknaden och trycks nu i 20 000 exemplar. Varje numer är späckat med kunskap, goda råd och intressant läsning – om just mat och hälsa!

matohalsaEftersom den firar stolt ettåring – kommer den att säljas till extra fint pris. Missa inte det.

Min krönika handlar om det aktuella ämnet hälsostress. Om konsten att hitta ett avslappnat förhållningssätt till sin egen hälsa, även om vi lever i en tid då vi kan äta oss friska, motionera oss pigga och meditera oss lugna. Jag berättar även om min egen resa från reumatiker till frisk och hälsosam.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *