Kan du höra din egen röst?

drömmarGenom tystnad. Genom att fråga sig själv om och om – ”vad vill jag?”. Genom att söka det som gör dig glad. Genom varsamhet, vänlighet och empati mot sig själv. Då kan du höra din egen röst genom sorlet av andras stämmor.

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

2 kommentarer till “Kan du höra din egen röst?

 1. Inte det lättaste alltid. Ofta tror man att det är sin egen röst man hör, men ofta är det andras röster, ens egna gamla mönster, andras mönster, etc som man hör. Man måste verkligen lyssna noga och bara ”känna in” för att få svaret.
  Jag gör ibland en meditation där jag låtsas att jag ”lägger hjärnan bredvid mig” så jag inte kan tänka utan bara känna. Meditationen kommer munkar i Sydkorera, där de även tar hjärnan i sitt knä för att putsa den riktigt fint. Så kan de sitta i timmar. En idé kanske, om ens hjärna går på högvarv och man inte finner sin inre röst.
  Jag ska ut och finna min röst nu. Utan hjärnan 😉
  Ha en underbar dag på alla sätt,
  kram Lina

 2. Kloka Lina! Vilken superfin meditation. Den måste jag prova.
  För är det något vi alla behöver göra då och då, så är det att bara känna in.
  Jag ska prova att lägga undan hjärnan en stund och se vad min röst säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *