61 dagar kvar till midsommar!

Jag vill citera min vän Anna som även har en fin inspirationssida på Facebook där hon varje dag sprider glädje och pepp. Hon brukar skriva på sina statusuppdateringar ”Hur blir det bättre än så här? Vad mer är möjligt?” Jag blir alltid så bubbligt glad över de kommentarerna, för jag tänker att det är så härligt att förvänta sig bra saker av sig själv och av livet.

Jag bär med mig Annas ord när jag vårdar min kropp för att ge mig Mitt Bästa Jag i present till midsommar. När jag sprang i en kvittrande nyväckt skog i morse och kände hur kroppen arbetade med mig i en glädjande rytm hörde jag orden inom mig. ”Hur blir det bättre än så här? Vad mer är möjligt?”. Kan jag bli starkare, gladare och friskare? Under tjugo år var jag en trött reumatiker och idag är jag pigg, stark och har en kropp som stödjer mig i det jag gör. ”Hur blir det bättre än så här? Vad mer är möjligt?”

Jag upptäcker nyfiket kroppens möjligheter och märker hur regelbunden meditation, träning och en paelokost (stenålderskost) får mig att må bra. Nu har jag även lagt till den periodiska fastan och ett nytt kosttillskott och ska se hur det påverkar kroppen. Förhoppningen är nu att hitta ett sätt att återinföra yogan i mitt liv och jag väntar på möjligheten som ska öppna dörren för det.  ”Hur blir det bättre än så här? Vad mer är möjligt?”

Men kom ihåg – jag började långsamt. Små mål för att orka hela vägen. Allt ska passa in i din vardag. Hitta inspiration till att komma igång i min motivationsguide som publicerades i Expressen.  

”Hur blir det bättre än så här? Vad mer är möjligt?” Tack Anna för din inspiration!

61

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

1 kommentar till “61 dagar kvar till midsommar!

 1. Å, älskade Maria ❤ blir varm i hela kroppen och glad i både själ och hjärta över dina ord ❤

  Min högsta dröm är att inspirera och bidra till andra att leva sina drömmar och de liv de vill från den sanna person de är ❤

  Så ett ödmjukt tack från mitt hjärta till ditt att du låter mig veta att jag bidragit till dig ❤

  Kärlek ❤ Anna

  Hur blir det bättre än så här?
  Vad mer är möjligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *