Min tid.

Att se och bekräfta sig själv är ett viktigt sätt att arbeta mot att laga sin trasiga självkänsla. En övning som är rolig och givande är att ge sig själv lite egen-tid varje dag.

Boka tid med dig själv
Sätt av 20 minuter varje dag och bestäm att det är din tid, då du bara gör saker som gör dig glad. Tillbringa denna tid med dig själv och var noga med att inte ställa krav på att du ska prestera under denna tid. Läs, promenera, meditera, lös korsord eller fundera – vad helst du mår bra av. Men det är ingen annan som kan sno denna tid om du inte tillåter det. Du bestämmer över världen i 20 minuter varje dag. Det är din tid.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *