Och här går jag runt och känner mig snygg…

styleNär jag rensade garderoben hittade jag denna underbara t-shirt som jag köpte för en massa år sedan i Kula Lumpur. Den ska nog egentligen sitta på en kaxig tonåring, men jag måste erkänna att det är väldigt sällan jag tänker ”Oj, den där är jag för gammal för”. Och när jag väl satte på mig den så kände jag att det stämde – jag är mycket förtjust i min egen stil, i min kropp och hur jag ser ut. Jag fick som många av er också säkert fick tidigt lära mig att man inte ska skryta eller egentligen ens gå runt och tycka att man själv är snygg. Men vad ska vi då göra? Ska vi gå runt och tycka att vi ser anskrämliga ut, som vi så ofta gör ändå för att vi känner oss tjocka, rynkiga eller slappa?

Nä, jag har slutat racka ned på mig själv för att jag inte ser ut på ett visst sätt. Jag tycker att jag är ursnygg och det tänker jag fortsätta med tills min tid på denna jord är över. I love my style, my body, my face… helt enkelt. Allt för mycket av min tid har förut gått åt till att tänka elaka tankar om mitt utseende och det känns väldigt slösaktigt och ovarsamt. Därför finns det inte anledning att spilla mera tid på såna tankar.

Och om du precis som jag har tröttnat på att ha bikiniångest när solen tittar fram – så ska du införskaffa tidningen Mat & Hälsa som kommer ut den 18 juni. Där skriver jag om hur du gör för att bli stolt över din härliga kropp.

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

3 kommentarer till “Och här går jag runt och känner mig snygg…

  1. Ja, du har så rätt!! Varför ska det vara så svårt. Jag spenderar minst 90% av min dag med att racka ned på min fula kropp. Ska köpa tidningen!!! Längtar efter tipsen 🙂

  2. absolut ska jag anamma ditt budskap. OCH kolla upp denna tidning 🙂
    kram fr Dalsland och en som måååste skärpa sig på like:a sig själv-biten.

  3. Jag har en ”I love ME” t-shirt. Köpt i London 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *