Vi har alla ont då och då

Det är svårt att acceptera. Hur mycket vi än strävar efter att vara harmoniska, balanserade och lyckliga så kommer dagar då det gör ont. Dagar då det känns som om allt jobbigt drabbar just dig. Eller dagar då det du längtat efter inte händer. Dagar då du mister någon som du älskar. Eller dagar då du känner dig sårbar, liten och skör.

Någon säger till dig ”Det är en ny dag imorgon!” eller ”Det finns många fiskar i vattnet” eller ”Ja, ja, det blir nog bra ska du se.” Och det är klart att du vet att det blir bra. En dag. Så småningom. Men idag gör det ont. Och att komma med välmenta klämkäcka ord lindrar inte din värk, det petar bara i såret. Men att någon ser smärtan i dina ögon även om du artigt ler. Att någon bara tar din hand och säger ”Det är okej. Ibland gör det ont.” det är som Alvedon för själen.

Vi har alla ont ibland. Det är inte farligt. Det är bara så tungt och ensamt. Nästa gång du har en dag det känns som om du glömde huden hemma berätta det för någon. ”Det gör lite ont nu. Vill du sitta bredvid mig en stund?”

ont

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

5 kommentarer till “Vi har alla ont då och då

  1. Fasen vad jäkla bra och träffsäkert!

  2. Tack för att du sätter ord på de känslor jag har känt idag, var allmänt ledsen och skör just IDAG.

    Åter igen tack.

  3. Det träffade mitt i prick – Tack Maria! Går omkring och är rädd att ramla tillbaka i en depression jag hade i höstas men försöker intala mig att det bara är en liten svacka – och att alla har det ibland <3

  4. Tack Maria! Om du visste vad dina ord gick hem idag. Vet precis vad du menar och känner det lite så idag. Jag ger dig ett visuellt leende och tackar ännu en gång. Kram <3

  5. Dina ord går rakt in i hjÄrtat❤️
    Mycket tårar just nu o hittade din sida som ett ”ankAre” att hÅlla tag i för att inte flyta iväG helt… Tack✨!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *