En liten tjuvkik

Nu är vi i full gång! Planerar, beräknar och väger – allt inför Lagomveckan som drar igång den 8 juli. Vi börjar en vecka i förväg för att allt ska bli rätt tills du ska få pröva på.

Lagomveckan är till för dig som vill lära dig vad en lagom portion är och hur mycket din kropp behöver utifrån vikt, träning och om du vill gå ned i vikt eller stanna där du är. Du får en spännande meny med enkla rätter frukost, lunch och middag för hela veckan. Där ingår även två dagar ”fasta” enligt 5/2 metoden, det vill säga vi äter endast 600 kalorier de dagarna. Alla måltider är lågkolhydratskost, utan gluten och mjölkprodukter.

För att du ska slippa undra om du äter för mycket eller för lite. För att du ska lära dig vad din kropp behöver. För att du aldrig mer ska behöva banta.

Söndagen den 7 juli får du menyn för veckan och en handlingslista. Håll utkik!

lagomvecka

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

3 kommentarer till “En liten tjuvkik

 1. Åh vad spännande, jag har idag börjat med att testa 16/8 modellen, men är väldigt nyfiken på 5/2 så jag kommer absolut kika in här!! På söndag har jag testat denna varianten, sådet kommer lägligt 🙂

  Du är verkligen grym på att peppa och ge verktygen för att hitta sitt bästa jag!!

  Kram Aase

 2. Jag tycker det här ska bli spännande! Gillar verkligen dig och din blogg!

 3. Åh vad spännande! Jag märker att jag har väldigt (VÄLDIGT)svårt för var lagom ligger hehe 😉
  Detta ska jag verkligen följa då jag tror att jag är en sån som måste ha klara direktiv o mått att följa för att lyckas.
  Ha en trevlig kväll
  Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *