Semeeeeester!

Tre veckor! Tre veckor? Jag kan knappt ta in det. Men jag har semester i tre veckor! Som egenföretagare kan jag lova er att det inte händer ofta att man bara bestämmer sig för att vara helt ledig. Det är ingen som betalar mig för att vara ledig, därför brukar jag istället försöka sno åt mig någon dag här och en långhelg där, för att inte tappa för mycket inkomst. Men nu har jag sparat ihop så jag kan unna mig TRE VECKORS VILA.

semester

Min sista arbetsdag igår jobbade jag på vårdcentralen, med sjuka och ledsna människor. Och jag tänkte som jag ofta gör – vilket fint jobb jag har – men vad viktigt det är att ta hand om sig själv när man tar hand om andra människor. För att kunna ge sitt yttersta behöver jag själv vara i balans. Om jag själv är deprimerad, ledsen eller slut är jag inte varsam med de människor som söker min hjälp. Semester, vila och vänlighet mot mig själv är viktiga ingredienser.

Igår fyllde jag även år. Vilken härlig överraskning att få både champagne och chokladtryffel 5:30 på sängkanten. Det var ett mysigt uppvaknande.

champagneEtt litet pikant avbrott ifrån vår Lagomvecka, som vi håller på att skräddarsy. Men avbrott tillhör livet. 🙂

Min fina present bestod av två härligt korallröda löparskor, samt bollar och frisbiees till vårt kommande semsternöje frisbeegolf. Vilken härlig början på dagen.

Glöm inte att kika in imorgon, för då får ni tillgång med menyerna, inköpslistorna och information kring vår Lagomvecka. Vi blir allt fler som ska hänga med under en 5/2-vecka och lära oss – vad som är en lagom portion.

bollar

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *