Energiboosta inför hösten

De allra flesta har nog landat i en vardag, nu när hösten snart tar över stafettpinnen från sensommaren. Även om vi i Stockholm har har haft några fantastiska sommardagar, börjar jag förbereda mig för vintern och mörka dagar. Tack vare bra kost, träning och näringstillskott håller jag mig frisk under vinter och råkar sällan ut för en förkylning. Däremot är min akilleshäl stressen, vilket lätt orsakar nedstämdhet, migrän och trötthet hos mig om jag inte ser upp. Därför behöver jag förbereda mig. Boosta kropp och själ inför stundande mörkare årstider. Fylla på med energi, näring och goda hållbara vanor. Häng med mig denna vecka för att boosta dig inför att möta den härliga hösten.

Vad händer med dig när hösten kommer? Har du lätt att bli förkyld? Eller kanske du precis som jag ibland ramlar i stressfällan? Eller blir du trött och nedstämd? Kanske du tillhör en av dessa välsignade människor som bara påverkas positivt av årstidernas förändringar, följ med på vår energiboostvecka i alla fall. Du kanske lär dig något nytt som kan ge dig kraft att njuta än mer av höstens ljuvliga dagar.

höstVi kommer att titta på olika vitaminer och mineraler du kan ha glädje av, några goda knep hur du håller förkylningen borta och hur du rotar goda vanor som ger dig kraft under hela året. Låt den här hösten gå i hälsans tecken. Det tänker jag göra.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

2 kommentarer till “Energiboosta inför hösten

  1. Jag känner mig bara utanför. Inget jobb den här gången heller…

  2. TACKAR Så mycket för dina idéer o råd Maria!
    ska ta vitaminer o sova mycket så inte förkylningen får fatt i mig!!
    Kram / Hillevi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *