Återhämtning genom kroppsscanning

För att fylla på med energi behöver vi vila, återhämtning och sömn. Många tycker att det är skönt att varva ned på kvällen med en kroppsscanning. Genom denna mindfulnessövning övar du dig att flytta fokus från tankarna och huvudet till att bara vara i kroppen. Känn vilken skillnad det gör efter och innan du har gjort en kroppscanning.

Denna mindfulnessövning är gratis. Men du kan ge tillbaka genom att dela länken med dina vänner för att fler ska få möjlighet att ta del av mindfulnessövningen.

 

 

vila

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

3 kommentarer till “Återhämtning genom kroppsscanning

  1. Länken låter väldigt skön, men den är lite lång att lyssna på nu mitt i frukosten. Skall lyssna ordetligt senare idag, hoppas att den finns kvar på din sida. Kram <3

  2. Den natten för ca 2 år sedan då jag som vanligt var stel i kroppen och sov dåligt och hade svårt att somna om så lyssnade på en kroppscanning. Efter märker jag hur spänningarna i kroppen lagt sig, kroppen brusade heller inte längre som en bil på tomgång, jag hade blivit lugn och harmonisk! Jag var såå tacksam, det var som en religiös upplevelse. Idag har jag alltid mina mindfulness- och andningsövningar med mig i mobilen, lyssnar på tåget eller på natten då jag hamnar i svacka. Det är helt fantastiskt hur en så enkel sak kan få mig att må bra!

  3. Linda vad fiffigt att lyssna på mindfulnessövningar på lunchen. Så bra idé! Tack. Och tack Maria för att du inspirerar och motiverar till en bättre värld, med början i oss själva. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *