Sista numret av Mat & Hälsa

En av Sverige bästa hälsotidningar går i graven. Tidningen Mat & Hälsa som under ett och ett halvt år har gett oss massor med kunskap, recept och spännande och intressanta reportage – ger ut sitt sista nummer i dagarna. Med fokus på lågkolhydratskost har vi fått osentimental fakta om vad som är bra för oss att äta. Just kombinationen mat och hälsa är ett vinnande koncept – och jag hoppas och håller tummarna att den uppstår snart igen. För den vägledningen den gav oss, var underbar.omslag6FBJag har skrivit krönikor under rubriken Insikt i snart ett år i tidningen och det har varit riktigt roligt. Förutom att jag har lärt känna chefredaktör Anne Aobadia, som ambitiöst och intelligent har drivit fram tidningen, har jag också lärt känna flera andra kloka människor i branschen. Vänner som jag kommer att vara rädd om.

De krönikor jag har skrivit har handlat om allt från stress till sockersug. I det sista numret skriver jag om Mindful Eating och du får tre enkla övningar som kan hjälpa dig att hantera överätning eller stress.

matohalsaNu alla chefredaktörer i Sveriges land är jag ledig för nya krönikor och artiklar. Ni är varmt välkomna att höra av er.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *