7 minuters investering i dig själv

Den här presenten har jag sett fram mot att ge er. En mindfulnessövning i självempati (medkänsla om sig själv). Många av oss är nybörjare i att ge oss själva kärlek och förståelse, därför behöver vi öva på det. Det bästa sättet jag känner till är genom att öva mindfulness. Så här min vän – unna dig 7 minuter av mindfulness med syfte att koppla av och öka din självempati.

varsam

Kom ihåg min vän, du har lättare att möta ditt bästa jag om du är din bästa vän.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

2 kommentarer till “7 minuters investering i dig själv

  1. Hej! Tack för att du tog dig tid att göra denna övning till oss! Jag måste bara säga att vilken otroligt lugnande och mjuk röst du har! Jag har ofta haft svårt för vissa människors röster vid såna här övningar, men sättet du talar på är hur lugnande som helst.

    Stor kram!

  2. Tack Nathalie, dina ord får mitt hjärta att le.
    Då ska jag även fortsättningsvis ta mig tid att ge er övningar.
    Stor kram tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *