Ojsan… jag glömde visst

Hej var det går undan. Jag är just nu mitt uppe i en superduper rolig vecka. Ena dagen åker jag till Uppsala och håller föreläsning, andra dagen sitter jag framför datorn i ett webbinarium och utbildar blivande kostrådgivare i KBT. Och där emellan håller jag inspirationsträff, skriver inlägg och artiklar. Tar emot klienter och patienter. Tjohej Vad Kul!

Mitt i allt roligt höll jag nästan på att glömma att ta hand om mig själv. Trots att det är mitt i stressen jag behöver min omsorg och omtänksamhet som mest.

sårbarSå nu stannar jag upp. Klappar mig själv på kinden. Och frågar
-Vad behöver du min vän?

Glöm inte bort att visa dig själv omsorg.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

2 kommentarer till “Ojsan… jag glömde visst

  1. Det är lätt hänt 🙂

  2. Vad klok du är som stannar upp och frågar dig hur du mår mitt i alltihop då:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *