Har du tid att investera 4 minuter i din hälsa?

Fyra minuter om dagen under en veckas tid är allt som behövs för att du ska känna en förändring i ditt välbefinnande. Fyra minuter är den tid du behöver investera. Det finns forskning som stödjer det påståendet. Så effektivt är mindfulness för vår hjärna.

Det kan det väl vara värt? Prova åtminstone. Ge det en chans.

 

 

nuet

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

3 kommentarer till “Har du tid att investera 4 minuter i din hälsa?

  1. Det skall jag testa 🙂
    Måste bara säga att den bilden på lilla Selma är helt underbar. Man får sinnesro bara av att titta på den 🙂
    Kram <3

  2. Härlig övning! Den ska jag fortsätta med. Tack så hemskt mycket!

  3. 1000 tack kära Maria för att du delar så värdefullt kunskap och övningar !!!! Jag är ny i Mindfulness och tänker aldrig lämna det. Jag lider av fibromyalgi, Ibs, men det som stör mig mest i livet är ångest, som jag hade haft under ca 20 år. Jag provade och tar massa olika medicin, men jag är aldrig ångest fri. Min största dröm är att kunna promenera själv, åka buss själv..men det kan jag inte pga agorafobi. Mindfulness är mitt sista hopp!!! Önskar till dig allt det bästa !!! Med respekt Natasha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *