Dela med dig av ditt bästa tips och vinn mineralsmink

Det är inte ofta jag lyfter fram produkter och företag – men ibland när jag hittar något som jag är nöjd med då rekommenderar jag det från hjärtat. Som sminket från Back to Earth.

Jag har under sju månader haft problem med eksem i ansiktet. Riktigt ledsamt. De enda produkterna som jag har kunnat använda under denna tid är just Back to Earth och med hjälp av dem har jag kunnat trolla bort rodnaden och hudsprickorna.

Detta mineralsmink tillverkas i liten skala i Dalarna och testas inte på djur. Och det kostar mindre än hälften av alla andra mineralsminkprodukter och håller en högre kvalité.

Nu har de lovat att ge oss en uppmuntran för vårt arbete med vårt Bästa Jag. Back to Earth kommer att lotta ut ett startkit med foundation, borste och bronzer!!!! Supergeneröst. Och jag är glad som en lärka att någon av er får den här presenten.

Vad jag vill att Du ska göra för att få vara med i tävlingen är att berätta hur du motiverar dig själv. När det känns motigt med MBJ-projektet hur motiverar du dig då att jobba vidare? Belöning? Ringa en vän? Eller vad gör du?

Era motivationstips kommer jag att lägga ut så vi hjälps åt att inspirera varandra att gå vidare (publiceras bara med förnamnet) och en av er kommer att vinna startkitet.
backtoearth

 

Lycka till mina vänner! Skriv in ditt namn och din e-post och ditt bästa motivationstips så publicerar vi en vinnare på måndag (den 21/10).

[Form id=”5″]

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

2 kommentarer till “Dela med dig av ditt bästa tips och vinn mineralsmink

  1. När livet känns motigt väljer jag ut en av de personliga utmaningar som jag faktiskt klarat av och försöker hitta den känslan igen, målgången på New York marathon är en favorit

  2. Ibland är det motigt , jag brukar då göra min smoothie extra fin , häller upp den i ett fint glas , häller upp ett bubbelbad och plockar fram ansiktsmasken och hårinpackning kokar upp ingefära te med lite honung i en jätte kopp , tänder ljus i badrummet och släcker ner . Och så ligger jag länge och myser med en bra bok eller ligger bara och slappnar av och tänker på hur långt jag kommit och vårt jag vill kpomma . Det hjälper man rensar både kropp och sinne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *