Jag tar hand om mig om du tar hand om dig.

1379774_674890039195291_964640547_n

 

Ville bara dela med mig av dessa rader jag hittade på Facebook häromdagen. Jag tycker att det är ett underbart sätt att se på hälsa. Vi tar hand om oss för att vi ska orka och vilja vara en del av andras liv.

Därför tog jag hand om mig själv idag. Tog med mig vovven på en tur i skogen för att jag vet att jag mår bra av det. För att jag vill ta hand om mig själv för att finnas där för mig själv och mina nära.

löpturNu ska jag ge mig själv en stunds mindfulness i present. Innan jag går och lägger mig tidigt ikväll. Morgondagen blir en lång dag, så jag behöver ta hand om mig.

Ta hand om dig, för mig. Och för alla du vill väl.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat

1 kommentar till “Jag tar hand om mig om du tar hand om dig.

  1. Tack Maria och sov gott <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *