Ibland går man vilse

Du hade en tanke om hur det skulle bli. Du visste hur bra du skulle må och vad fint det kunde vara när du väl hade kommit i mål. Din väg. Ditt mål.

Men så hände något. Du tog ett felsteg, ett snesteg eller så trodde du att du hade hittat en genväg men den ledde dig åt fel håll. Kanske blockerade någon eller något din stig och du blev så besviken att du inte orkade klättra över eller gå runt.

Så nu sitter du här vid vägkanten någon helt annanstans än du planerade från början och vet inte hur du ska hitta rätt väg. Just nu kanske du känner dig så arg eller ledsen att du inte ens vet hur du hittar tillbaka till starten.

Men vet du vad? Det är helt i sin ordning. Du behöver bara hämta andan en stund, så sitt kvar ett litet tag. Och när du andas lugnt igen, så blunda och lyssna. Lyssna på ditt hjärta som dunkar. Hör vad det viskar till dig. Det vet vilken väg du ska gå för att hitta rätt. Var klok och modig och följ dit ditt hjärta leder dig.

 

vilse

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

1 kommentar till “Ibland går man vilse

  1. Skönt att höra. Sitter i ett svårt vägval just nu, men gör nog som du säger, följer hjärtat. Det brukar inte bli fel. Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *