Föreläsning om hur du når ditt bästa jag!

Som bloggläsare får du ett unikt erbjudande att gratis komma Tjejkväll på Peak Performance i Barkaby den 6 nov från kl 20.00. Bra priser, goodiebag och min föreläsning Ditt Bästa Jag. Det vill du inte missa!

Först till kvar – anmäl dig här

Nå ditt bästa jag.
Upplever du att du kan må bättre, bli gladare, starkare och snyggare om du bara äter och tränar rätt? Beteendevetaren och författaren Maria Helander berättar om ett helt nytt sätt att ändra på gamla vanor och nå dina mål. Med hjälp av den senaste hjärnforskningen och enkla KBT-knep hittar du fram till ditt bästa jag.         Kl 20:30 – 21:00 är föreläsningen

inbjudan tjejkväll (Unicode Encoding Conflict)

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *