En av mina favoritsysselsättningar

Min lyxvecka har inletts. Jag ska få ägna mig helhjärtat åt några av de sakerna jag älskar att göra – föreläsningar och utbildningar. Idag står jag på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och föreläser om mindfulness inför 300 personer. buddha

Imorgon blir det Karolinska i Solna. På torsdag ska jag tillsammans med Lina Lanestrand hålla en utbildningsdag i Uppsala och på fredag åker jag till Ängelholm och håller utbildning för Anna Halléns kostrådgivare i KBT och ätbeteende.

Som gammal retoriker och teaterpedagog, är detta med att stå framför människor och föreläsa en av mina favoritsysselsättningar. Under de senaste åren har det inte blivit så mycket av den varan, eftersom jag varit uppslukad av andra projekt. Därför blir jag så lycklig när jag får sådana här lyxveckor.

För ett tag bestämde jag mig för att efter årsskiftet ägna mig mer åt föreläsningar och andra arbetsuppgifter som jag älskar. Därför kommer jag ha mer utrymme för dessa projekt. Och jag ska även se till att ha öppna föreläsningar, så alla som vill får komma. Håll utkik.

Jag återkommer i eftermiddag med tankar kring MBJ-projektet.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *