Vem som helst kan behöva hjälp ibland

Att gå i terapi är en livsinvestering. Det kan hjälpa dig med att ta itu med ett konkret mål, komma tillrätta med problem eller läka inre sår.

Jag har en bakgrund som beteendevetare, samtalsterapeut med både psykodynamisk och KBT-inriktning och mindfulnessinstruktör. Jag har arbetat med att vägleda människor under femton år, både enskilt, par och i grupp.

Från och med vecka 3, 2014 har jag möjlighet att ta emot nya klienter. Till min mottagning i Farsta eller via Skype. 

förberedelser

Exempel på områden jag har god erfarenhet av:
– att stärka självkänslan
– att ta sig tillbaka efter en motgång/sorg
– depression/ångest
– att nå ett mål
– att komma tillrätta med relationsproblem
– att slippa oro inför framtiden
– stresshantering och utbrändhet
– dysfunktionellt ätbeteende

Jag går själv regelbundet på handledning och vidareutbildar mig ständigt. I mitt nätverk finns även många professionella yrkesverksamma terapeuter med olika inriktningar.

selmavilar

Terapihunden Selma
Jag använder mig av en dvärgpudel i mitt arbete. Djur har en fantastisk lugnande inverkan och Selma har arbetat i fem år som min terapihund. Hon tränger sig aldrig på, ibland ligger hon bredvid dig och ibland ligger hon i sin korg. Om du är mycket allergisk mot hundar, får du avgöra själv om du kan delta. Många allergiker vittnar om att det går bra att vara nära en pudel.

terapi

Hur går det till? 
Vi möts första gångerna förutsättningslöst och du får avgöra om jag får ditt förtroende. Hur många gånger du sedan kommer att gå är mycket individuellt och det är något som du och jag tillsammans bestämmer. Jag har mottagning i lugn hemmamiljö i Farsta.

 

Mejla mig på maria.helander@kreativdialog.se
eller ring 070-289 70 40

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *