Vad händer i vår?

Jag får ofta frågan om jag håller öppna föreläsningar och kurser. I år är jag så glad över att kunna presentera en rad möjligheter för dig som vill må lite bättre i kropp och själ. Här kommer vårens program som är öppet för dig både för dig som bor i Stockholm och resten av landet.

  • 6 januari – kommer Cathrine Schück och jag att laga mat och prata om balans i kropp och själ på tv4 från och med klockan 8:30.
  • 4 februari (Stockholm) gratis föreläsning av Cathrine och mig på Norstedts förlag. Du blir även bjuden på snacks och dricka, samt får en goddiebag med fina presenter. Läs mer om hur du anmäler dig.
  • 26 februari startar min och Anna Halléns webbkurs i mindfulness och mindful eating. Du kan delta var du än befinner dig i världen. Läs mer och anmäl dig.
  • 24 september – 1 oktober – Viktminskningsresa till Spanien, med Anna Hallén, Åse 56 kilo och mig som kommer erbjuda yoga, KBT och mindfulness. Även denna resa med The Travel Gallery. Vill du få informationen först? Anmäl ditt intresse till gunilla@travelgallery.se

Ses vi?

IMG_0588

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *