Nu lämnar vi landet för denna gång.

Vilken märklig vinter. Det är plusgrader runt vår lilla stuga och träden har börjat få små bladknoppar. Men det är mycket grått och fuktigt. Fast när man kan tända i kaminen eller i bastun så känns inte det som något bekymmer.

image

Vår vecka vid Dalälven är slut för denna gång. Nu åker vi tillbaka till Stockholm för att Cathrine och jag ska medverka i Nyhetsmorgon på TV4. Imorgon klockan 7 kommer taxin att hämta mig och 8:30 ställer vi oss och lagar mat i studion. Vi kommer att prata om hur du når balans i livet, hormonsmart mat och mat som är bra för glädjen och lusten. Vi ska laga några enkla exempel ur boken – mat utan gluten, onödigt socker och komjölksprodukter.

image

Därför lämnar vi vårt lilla paradis för denna gång. Men ett av mina nyårslöften handlar om att åka oftare hit till vårt landställe. För här landar jag. Här rinner stress och krav av mig och jag njuter av lugnet, naturen och tystnaden.

image

Hela nyårsveckan har jag gått runt i raggsockor och mysbyxor. Långt från glitter och glamour. Faktum var att vi var så trötta vid tolvslaget på nyårsafton att vi nära på gick och la oss innan. Men klockan 12 stod vi på bryggan och såg lite grannlåt på avstånd. Eftersom vi har en liten hund var vi ganska nöjda med att se raketerna på avstånd. Visserligen tränade vi henne redan som valp för att klara smällarna, men det är ändå onödigt att utsätta henne för obehaget som raketerna utgör.

image

Tack lilla paradis för denna gång. Vi ses snart.

image

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *