Kurs i mindfulness via webbinarium

Bara ett fåtal platser kvar på min kurs i mindfulness! Ses vi via webben i vår? 

Stressad? Tappar du lätt kontrollen och äter fel eller för mycket – för att dämpa dina känslor? Då borde du prova mindfulness.Var du än bor i landet kan du nu få möjlighet att gå min kurs i mindfulness via webbinarium.

Mindfulness är läran om att vara närvarande i nuet. Allt fler upptäcker glädjen av att använda denna teknik för att komma bort ifrån onödig stress, oro och lönlöst grubblande.

Genom praktiska vardagsövningar och vägledd meditation lär du dig att vara mer fokuserad och känna mindre stress. I träningen lär du dig också att möta verkligheten som den är och för att lättare kunna hantera saker som sug och hetsätning. Modern forskning kring stress och neurologi ligger bakom utvecklandet av mindfulnessövningarna vi använder oss av.

Under åtta tillfällen får du träffa mig via ett webbseminarium. Du får konkreta verktyg att öva på i vardagen, som hjälper dig att hantera stressen och att ta hand om dina känslor på en produktivt sätt. Vi kommer även att öva på mindful eating och du får hjälp att skilja på hunger eller sug.

När: Start onsdag 26 februari tom 16 april. Klockan 18:15 – 19:15.
Hur: via webbinarium
Kostnad: 2000 kr
Anmälan: anna@annahallen.se

OBS! Bindande anmälan!
Först till kvar. Som vanligt begränsade platser för att hålla hög kvalité.

Vad är webbinarium?
Du sitter hemma hos dig med din dator. Du behöver ingen bra dator men du behöver en bra nätuppkoppling. Du ser och hör mig live. Jag ser inte dig och du frågar och deltar genom en chatt.

vara

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *