Vinn våra böcker!

Nu lottar Norstedts ut vår senaste kokbok! Nu har du chans att vinna ”Ät dig i balans” av Cathrine Schück och mig. Boken med 60 recept utan gluten, komjölksprodukter och onödigt socker. ”Klokboken” som är så mycket mer än en kokbok och också innehåller handfasta tips hur du kan balansera dina hormoner, minska din stress och KBT- och mindfulnessövningar.

ätdigibalans

Skicka ett mejl till maria.helander@kreativdialog.se och skriv ”Vill vinna!” i ämnesråden. Vinnare dras på måndag den 20 januari. 

Äh, förresten, ni gör mig på så gott humör mina härliga bloggläsare att jag slänger in två stycken ”Helhetsmetoden” och en ”Aldrig mera banta också” i tävlingen också.

Aldrig mera banta

13030104_O_4

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

3 kommentarer till “Vinn våra böcker!

  1. Åh, vad trevligt med en tävling om böcker! 🙂

  2. Skulle bli överlycklig om jag vann boken
    eftersom ekonomin inte gör det möjligt
    att köpa just nu. Gillar era sunda idéer!

  3. Jag skulle bli så glad om jag vann tävlingens böcker till min dotter som har fått problem med stress och magproblem. En glutenfrikost skulle nog kunna hjälpa henne. Från en orolig mamma till en älskad dotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *