En MILJON menyer!

Om du bara ska skaffa dig en LCHF-kokbok i ditt bibliotek – då är Klara Dessers senaste bok ”LCHF hela livet” ett klockrent val.

lchfför livetMed 300 recept i ett fliksystem, så du lätt kan komponera dina trerätters menyer, har du vips en miljon menyer för hälsa och viktminskning. Vad jag älskar med Klaras recept är också att hon gör det både enkelt och smakfullt, läcker husmanskost som går snabbt och lätt att skapa i köket utan komplicerade ingredienser eller komplicerade procedurer.

Klaras man Hans tar alla läckra bilder och Klara som har ett förflutet inom reklambranschen gör all layout själv.

2014-01-15 18.13.24

Nu råkar jag dessutom ha förmånen att känna Klara eftersom vi har samma förlag och vet att den kvinnan är en av de skarpaste knivarna i lådan. Hon får mig dessutom alltid att skratta högt, med sin cyniska humor och vassa skämt. Om du kommer på vårt releaseparty den 4 februari så kan jag berätta så här lite i smyg – att hon troligen kommer. Så köp boken och ta med dig den den 4:e, så lovar jag att Klara signerar den. 🙂

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *