Följ med på hälsoresa till Barcelona

Tänk dig en promenad på stranden i soluppgången. Och efter det en timmes yoga och mindfulness medan vågorna hjälper dig att landa mjukt i dig själv. Därefter äter du en välförtjänt frukost tillsammans med goda nyfunna vänner. Dagen som ligger framför dig kanske för med sig några lata timmar i solstolen. Någon timmes föreläsning om inre- och yttre hälsa och därefter går du på ett svettigt zumbapass under en blå himmel. Kvällen avslutas med en trevlig middag och kanske ett glas vin.

strand

Låter det inte som en önskedröm? Lägg därmed till att med på denna resa kommer du att bli inspirerad av Anna Hallén, Åse Falkman Fredriksson och mig. Årets Hälsoresa går till Barcelona, Spanien 24/9 – 1//10.

resfaktaVad jag har hört så har det redan börjat trilla in bokningar, så fundera inte för länge om du vill följa med i höst. Läs gärna mer på denna pdf Viktminskningsresa 2014. För bokning eller reservation

Telefon:+46 40 931770
E-post: res@travelgallery.se

utsikt

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Följ med på hälsoresa till Barcelona

  1. Jag har bokat in mig och ser fram emot att lära mig mindfullness, bland annat. Jag åker själv, men gissar att jag kommer att få lära känna en massa nya trevliga människor ;-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *